Volvo V60

T6 AUT8 350PK Recharge AWD R-Design, Long Range 75 km, Adaptieve Cruise Control met Pilot Assist, Elektrische voorstoelen met geheugen, Verwarmbare voorstoelen, Park Assist voor + achter, Parkeercamera, Alarmklasse III, Apple CarPlay/Android Auto, Semi-elektrische trekhaak, 19'' Lichtmetalen wielen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen multi-spaaks 18"
  • navigatiesysteem full map + hard disk
  • R-Design exterieur
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 32.624 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-725-TS
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2022
Kleur728 Thunder Grey
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1969 CC
Omschrijving

Deze Volvo V60 gaat met gemak nog vele, vele, vele tienduizenden kilometers mee. Energiek rijgedrag, fraaie uitstraling en een plezier om in te rijden, deze Volvo V60. Deze Volvo V60 is voorzien van een hybride motor en gebruikt dus zowel brandstof als elektriciteit. Dat betekent zuinige kilometers en toch maximale prestaties. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De sportstoelen geven u veel zitsteun. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, halflederen bekleding, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

Pas de interface van uw cockpit moeiteloos aan. Het is mogelijk door het digitale dashboard in deze auto. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van navigatiesysteem met harde schijf, R-design, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

De geavanceerde technologie in deze Volvo is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Deze Volvo V60 blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modelreeks: 2018 - 2022

Technische informatie
Koppel: 350 Nm
Plug-in hybride: Ja
Actieradius: 88 km
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 5,4 s
Accu: 19 kWh
Accu laden: 3.7 kW

Maten en gewichten
Laadvermogen: 566 kg
GVW: 2.530 kg
Wielbasis: 287 cm

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 0,8 l/100km (1 op 125,0)
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Historie
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 184 - € 202 per kwartaal

Garantie
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Fabrieksgarantie

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen multi-spaaks 18"
navigatiesysteem full map + hard disk
R-Design exterieur
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
100% onderhouden