Nieuws

Polestar

Subsidie aankoop elektrische auto

Bent u een particulier en koopt u in 2023 een gebruikte elektrische personenauto? Dan komt u in mogelijk aanmerking voor de SEPP. 

afbeelding zonnepanalen installatie

Enorme stijging werkgelegenheid zonne-energie sector

De werkgelegenheid in de Nederlandse zonne-energiesector is tussen 2011 en 2020 met een factor 11 groter geworden. Binnen het thema hernieuwbare energie is de zonne-energiesector inmiddels de grootste werkgever. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

zonnepanalen schoonmaken

Gebruikstips voor je zonnepanelen

De aanschaf van zonnepanelen is een flinke investering. Uiteindelijk wil je die investering ook terugverdienen. Lees enkele belangrijke tips als het gaat om schoonmaken van de zonnepanelen en of je bij aanschaf nog iets moet ondernemen in verband met de verzekering ervan.

nieuws item salderingsregeling

Afbouw salderingsregeling weer uitgesteld

Minister Jetten meldt dat de afbouw van de salderingsregeling nog een jaar uitgesteld wordt, te weten tot 1 januari 2025. Vanaf dat kalenderjaar krijgen de eigenaren van zonnepanelen versneld minder voordeel.

stefan

Bekijk onze vacatures

Omdat we in transitie zitten en van onze vestiging een succes willen maken, zoeken we nieuwe collega’s die hieraan mee willen bouwen. Collega’s die hun schouders eronder zetten, durven en doen, met nieuwe ideeën komen, hard werken en samen de klus willen klaren.

voorraad Henk Scholten Mobility

Henk Scholten Mobility in Culemborg

Henk Scholten in Culemborg is Henk Scholten Mobility geworden. Waarom deze stap? Omdat wij onze dienstverlening willen verdiepen én verbreden.