Volvo V60

2.0 T8 Twin Engine AWD Inscription Bowers&Wilkens Audio, Trekhaak, Panoramadak, 19-Inch Velgen, Geventileerd Leder, Massage stoelen voor, Apple Carplay, Getint glas,
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
  • luxe lederen bekleding
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 44.249 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-233-LS
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurBlauw
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1969 CC
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Volvo V60 heeft 44249 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2020. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. We nemen u in gedachten even mee. Stop uw bagage moeiteloos achterin dankzij de elektrisch bediende achterklep, neem plaats achter het stuur en zie meteen het luxe lederen interieur. Even het elektrisch bediende glazen panorama dak open en rijden maar! Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

De standkachel verwarmt het interieur voor. Dat betekent meer comfort voor u en minder slijtage voor de auto. Een cockpit, een informatiecentrum... Wat is de cabine eigenlijk niet? Dankzij het digitale dashboard bent u van alles op de hoogte. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Met dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control en regensensor is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Op de weg letten én tegelijk belangrijke info aflezen? Het head-up display zorgt ervoor! Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. U bent mede dankzij forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modelreeks: 2018 - 2022

Technische informatie
Koppel: 400 Nm
Plug-in hybride: Ja
Actieradius: 45 km
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 4,9 s
Accu: 10 kWh
Accu laden: 3.7 kW

Maten en gewichten
Laadvermogen: 589 kg
GVW: 2.550 kg
Wielbasis: 287 cm

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,9 l/100km (1 op 52,6)
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Historie
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 184 - € 202 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Henk Scholten Mobility (BOVAG) Garantie
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden)

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
elektrisch glazen panorama-dak
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
luxe lederen bekleding
navigatiesysteem full map + hard disk
trekhaak uitklapbaar
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
Garanties
100% onderhouden
Bovag