Volvo C40

Single Motor Extended Range Plus 82 kWh, 573km WLTP! Adaptieve Cruise Control, Google Services, Apple Carplay, 20" Lichtmetalen velgen uitgevoerd in hoogglans zwart, Extra getint glas, Volvo Black Edition logo achterzijde,
  • 20" Lichtmetalen velgen uitgevoerd in hoogglans zwart
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • extra getint glas
  • Interieur-pakket
  • lichtmetalen velgen 5-spaaks 20"
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 20.447 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-304-SV
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
Kleur740 Vapour grey
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a26-08-2023
Gewicht1995 Kg
Omschrijving

Dit betreft een rijdende demonstratie auto. 

Al decennia de onbetwiste koploper als het gaat om prestaties, innovatie en veiligheid: ‘Volvo for life′. Bent u ook toe aan een auto met elektromotor? Goeie keuze! Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Elk genre muziek komt tot z'n recht. Het high performance audiosysteem is perfect in te regelen op uw smaak! Telefoonaccu in het rood? Laad ‘m simpel op met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Bij de uitrusting van dit systeem behoren ondermeer: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Een tunnel of invallende duisternis? De automatisch inschakelbare verlichting regelt de verlichting zelf en als het gaat regenen, schakelt de regensensor de ruitenwissers in. Net zo automatisch reageren de adaptive cruise control en de behulpzame parkeersensoren voor en achter. U wilt van richting veranderen, een tegenligger lijkt daarbij in uw voorgenomen baan te komen? Dan reageert de kruisend verkeer detectie direct om een aanrijding te vermijden. De contactsleutel is bij deze auto verleden tijd. De keyless start zorgt ervoor dat een druk op de knop voldoende is.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Volvo u om veiliger te rijden. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Een aanrijding met een andere weggebruiker die zich in uw dode hoek bevindt, heeft meestal ernstige gevolgen, zeker bij kwetsbare verkeersdeelnemers. De actieve dodehoekdetectie helpt dit risico sterk te verkleinen. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen.

Maak de transitie naar elektrisch rijden en neem contact op voor een afspraak of proefrit!

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modeljaar: 2021

Technische informatie
Koppel: 420 Nm

Aandrijving
Actieradius: 581 km

Asconfiguratie
Aandrijving: Achterwielaandrijving

Prestaties
Acceleratie (0-100): 7,3 s

Maten en gewichten
Laadvermogen: 505 kg
GVW: 2.500 kg
Wielbasis: 270 cm

Accu
Accu: 82 kWh
Accu laden: 11 kW
Accu snelladen: 205 kW

Verbruik
Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 16,3 kWh/100km

Historie
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen
Leaseprijs: private lease € 924 p/m (60 maanden, 10.000 km); full operational lease € 789 p/m (60 maanden, 10.000 km); informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden

Garantie
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Fabrieksgarantie

Overige informatie
Minimale laadtijd AC vanaf: 0
Minimale laadtijd AC tot: 100
Minimale laadtijd DC vanaf: 10
Minimale laadtijd DC tot: 80
Minimale laadtijd DC van 10% tot 80%: 628 min

Opties
20" Lichtmetalen velgen uitgevoerd in hoogglans zwart
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
extra getint glas
Interieur-pakket
lichtmetalen velgen 5-spaaks 20"
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
panoramadak
stof/kunstlederen bekleding
Volvo Black Edition logo achterzijde
Garanties
100% onderhouden
Nap