Service en onderhoud

onderhoud bij Henk Scholten Mobility

Service en onderhoud

Voor onderhoud, reparatie en APK bent u in Culemborg bij Henk Scholten Mobility aan het juiste adres. Wij hebben jaren lange ervaring in het uitvoeringen van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan Volvo’s.

Onze monteurs zijn allemaal door Volvo opgeleid en hebben alle Volvo trainingen gehad en volgen die nog steeds. Wij beschikken dus ook over alle Volvo gereedschappen, Volvo software en Volvo onderdelen. Nadat in 2022 Henk Scholten Volvo in Culemborg verder is gegaan als Henk Scholten Mobility, werd de stap gezet naar elektrificatie en zijn wij nu de specialist in hybride en elektrische mobiliteit voor de regio Culemborg, Vianen, Geldermalsen, Buren, Erichem, Beesd en Leerdam.

De monteurs van Henk Scholten Mobility blijven gebruik maken van alle Volvo gereedschappen, software en systemen. Om verdere stappen te zetten in elektrificatie is een samenwerking aangegaan met Edge Mobility en Bosch Car Service.

 

werkplaats

Door de samenwerking met Edge Mobilty zijn wij gecertificeerd om aan full electric en hybride auto’s onderhoud en reparatiewerkzaamheden te mogen en kunnen uitvoeren. Wij beschikken  over software van alle automerken en kunnen daarmee de auto voorzien van de nieuwste software. Door de samenwerking met Bosch Car Service kunnen we ook alle niet-stekkerauto onderhouden.

Henk Scholten Mobility is de specialist in hybride en elektrische mobiliteit. Wij beschikken over voorraad elektrische- en hybride auto’s van merken als Tesla, Volkswagen, Audi, Mercedes en Polestar en Volvo. Ons overige aanbod ontstaat ontstaat door de inruilauto’s vanuit onze Volvo dealer bedrijven en worden met zorg geselecteerd en gecontroleerd voordat ze naar Henk Scholten Mobility komen.