Volvo C40

Single Motor Extended Range Ultimate 82 kWh, 573km WLTP! 20" Lichtmetalen velgen, Extra getint glas, Panorama dak, Adaptieve Cruise Control, Google Services, Dodehoekdetectie,
  • alternatieve metaalkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • extra getint glas
  • lichtmetalen velgen 5-spaaks 20"
  • lichtmetalen velgen 19"
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 8.183 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-322-SV
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
Kleur734 Fjord Blue
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a26-08-2023
Gewicht1995 Kg
Omschrijving

Dit betreft een rijdende demonstratie auto. 

‘Volvo for life′, zeggen ze in Zweden. En daarin zit het allemaal besloten: prestaties, innovatie en vooral veilig en vooruitstrevend rijden. Natuurlijk ook in dit model. Bent u ook toe aan een auto met elektromotor? Goeie keuze! Op de teller van deze auto staat slechts 25 kilometer. Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Bij de rijke uitrusting horen ook 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De sensatie van superieur geluid wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard is dit systeem ook voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Volvo zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van adaptive cruise control. Bij verandering van rijrichting analyseert de kruisend verkeer detectie automatisch of tegenliggers een risico vormen. Zo ja, dan volgt meteen een waarschuwing. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om in te stappen en te starten. Sleutels niet meer nodig!

De Volvo C40 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Voertuigen of personen buiten uw zicht kunnen gevaar opleveren. De actieve dodehoekdetectie waarschuwt direct. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem.

Elektrisch rijden ervaren? Neem contact op en maak een afspraak voor een proefrit.

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modeljaar: 2021

Technische informatie
Koppel: 420 Nm

Aandrijving
Actieradius: 581 km

Asconfiguratie
Aandrijving: Achterwielaandrijving

Prestaties
Acceleratie (0-100): 7,3 s

Maten en gewichten
Laadvermogen: 505 kg
GVW: 2.500 kg
Wielbasis: 270 cm

Accu
Accu: 82 kWh
Accu laden: 11 kW
Accu snelladen: 205 kW

Verbruik
Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 16,3 kWh/100km

Historie
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen
Leaseprijs: private lease € 983 p/m (60 maanden, 10.000 km); full operational lease € 835 p/m (60 maanden, 10.000 km); informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden

Garantie
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Fabrieksgarantie

Overige informatie
Minimale laadtijd AC vanaf: 0
Minimale laadtijd AC tot: 100
Minimale laadtijd DC vanaf: 10
Minimale laadtijd DC tot: 80
Minimale laadtijd DC van 10% tot 80%: 628 min

Opties
alternatieve metaalkleur
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
extra getint glas
lichtmetalen velgen 5-spaaks 20"
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
panoramadak
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
100% onderhouden
Nap