Volvo EX30

Single Motor Extented Range Plus 69 kWh, Trekhaak, Meerder kleuren beschikbaar, Snel leverbaar, Subsidie mogelijk, Harman/Kardon, Climate pack (Voorstoel en stuurwiel verwarmd), 19'' 5-spaaks Lichtmetalen velgen, Warmtepomp, Google services
  • alternatieve metaalkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Climate Pack
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 5-spaaks 19"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 2.841 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-516-RN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurOnyx Black
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a12-01-2024
Gewicht1750 Kg
Omschrijving

Dit betreft een rijdende demo. Auto is beschikbaar vanaf eind april 2024.

Meerdere nieuw uit voorraad leverbare Volvo EX30. Fiscale waarde onder de € 45.000,- dus vallen binnen de SEPP (Subsidie).

Wat kunnen we zeggen over Volvo dat u niet al lang weet? Robuuste veiligheid, innovatieve technologie en maximale betrouwbaarheid. Dat is ‘Volvo for life′! Schoon, stil en fiscaal vriendelijk: met de elektromotor is het zuinig zoeven! Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Bij deze Volvo EX30 is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Tot de uitrusting van deze Volvo behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het high performance audiosysteem staat garant voor een levendige en krachtige muziekweergave. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Audiobediening op het stuur is aanwezig. Gemak en veiligheid voor alles, toch? Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Volvo niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt bovendien over adaptive cruise control. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. De kruisend verkeer detectie anticipeert bij tegemoetkomend verkeer dat uw rijrichting zal kruisen en waarschuwt direct. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Als een ander voertuig in uw dode hoek rijdt, waarschuwt het systeem met een signaal. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Loopt het verkeer onderweg vast, schakel dan de file assistent in en laat het systeem zorgen voor de juiste afstand bij stilstaan en rijden. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert.

Altijd al elektrisch willen rijden? Het moment voor een proefrit is nu!

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modeljaar: 2023

Technische informatie
Koppel: 343 Nm

Aandrijving
Actieradius: 476 km

Asconfiguratie
Aandrijving: Achterwielaandrijving

Prestaties
Acceleratie (0-100): 5,3 s

Maten en gewichten
Laadvermogen: 490 kg
GVW: 2.240 kg
Wielbasis: 265 cm

Accu
Accu: 69 kWh
Accu laden: 11 kW
Accu snelladen: 153 kW

Verbruik
Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 17 kWh/100km

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen

Garantie
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Fabrieksgarantie

Overige informatie
Minimale laadtijd AC vanaf: 0
Minimale laadtijd AC tot: 100
Minimale laadtijd DC vanaf: 10
Minimale laadtijd DC tot: 80
Minimale laadtijd DC van 10% tot 80%: 627 min

Opties
alternatieve metaalkleur
Apple Carplay/Android Auto
Climate Pack
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 5-spaaks 19"
metaalkleur
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Garanties
Nap