Volvo XC60

B4 AUT-8 Momentum, Full map Navigatie, Trekhaak, Parkeersensoren voor en achter, Parkeer Camera achter, Stoelverwarming, Stuurwielverwarming,
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 33.536 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-672-KS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
Kleur725 - Fusion Red metallic (donker rood metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1969 CC
Omschrijving

Het is een nette en comfortabele auto, deze Volvo XC60, hij heeft 33536 kilometer gelopen. Een solide hybride: zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor voor maximaal rijplezier en minimale milieubelasting. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Wind, sneeuw, hagel, regen… allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Volvo zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Aan boord van deze Volvo XC60 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Bij verandering van rijrichting analyseert de kruisend verkeer detectie automatisch of tegenliggers een risico vormen. Zo ja, dan volgt meteen een waarschuwing. Autosleutels overbodig. Deze Volvo XC60 is voorzien van keyless start. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modelreeks: 2017 - 2021

Technische informatie
Koppel: 300 Nm
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 8,1 s

Maten en gewichten
Laadvermogen: 631 kg
GVW: 2.400 kg
Wielbasis: 287 cm

Milieu
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,7 l/100km (1 op 11,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 318 - € 348 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Henk Scholten Mobility (BOVAG) Garantie
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden)

Opties
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
Garanties
Bovag
Nap