Volvo XC40

1.5 T2 Business Pro, Elektrisch verstelbare voorstoelen + bestuurdersstoel met geheugen, Apple Carplay/Android auto, Parkeersensoren, Voorstoelen/Stuur Verwarmd, 18'' Lichtmetalen Velgen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Climate Pack
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map + hard disk
  • Seat Pack
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 47.542 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-226-BH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
Kleur614 ice white solid
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Cilinderinhoud1477 CC
Omschrijving

Rij goed, rij comfortabel en rij veilig. Of, zoals onze Zweedse bovenburen zeggen: 'Volvo for life'. Eindeloos veel veilige, vooruitstrevende kilometers met maximaal rijplezier. Dat krijgt u met een Volvo. 'Volvo for life'! Een zuinige benzinemotor en uitstekende prestaties, dat is wat deze Volvo aanbiedt. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Stel de interface voor uw cockpit naar wens in met het digitale dashboard van deze auto. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Filerijden? Doodvermoeiend. Daarom helpt de file assistent zo nodig een handje. Door automatisch afstand te houden, en te stoppen als uw voorligger stilstaat. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Het is veiliger om altijd uw ogen op de weg te houden en uw handen aan het stuur; daarom is dit voertuig uitgerust met een audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en een navigatiesysteem met harde schijf dat kan worden bediend via het stuurwiel of spraakbediening. Extra opties op deze auto zijn: achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, parkeersensoren achter, regensensor en keyless entry.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Deze Volvo XC40 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Actieve dodehoekdetectie geeft een waarschuwingssignaal wanneer een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. De auto is ook uitgerust met forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modelreeks: 2018 - 2022

Technische informatie
Koppel: 245 Nm
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 10,9 s

Maten en gewichten
Laadvermogen: 595 kg
GVW: 2.120 kg
Wielbasis: 270 cm

Milieu
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 241 - € 264 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Henk Scholten Mobility (BOVAG) Garantie
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden)

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Climate Pack
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map + hard disk
Seat Pack
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Garanties
Bovag
Nap