Volvo XC60

T8 Twin Engine AWD 408PK R-Design 360 Camera, Park Assist voor & achter, Adaptive Cruise control & Pilot Assist, Elektrische achterklep, BLIS,
  • achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • kunstlederen/alcantara bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 130.754 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
SP-807-F
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
Kleur717 onyx black metallic (zwart metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1969 CC
Omschrijving

De vormgeving van deze Volvo XC60 is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. De elektromotor zorgt voor snel en traploos optrekken bij ieder stoplicht. Een van de vele voordelen van deze hybride auto. Voorzien van zowel stoelverwarming, verwarmbare achterbank alsook een verwarmbaar stuur, zorgt dit voertuig voor uitstekend comfort tijdens koude dagen. Life is easy! In ieder geval met dit elektrisch bediende glazen panoramadak. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Een gevisualiseerd overzicht van alle belangrijke functies wordt geleverd door het digitale dashboard. Met de 360 graden camera kunt u elk detail rond de auto zien, waardoor mogelijke schade door verkeerd inschatten van afstanden vermeden wordt. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Filerijden zal nooit een pretje worden. Maar met de file assistent wordt het wél relaxter. Deze geavanceerde optie zorgt dat u automatisch de juiste afstand tot de voorligger houdt en remt bovendien als de rij tot stilstand komt. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. De uitrusting van deze Volvo is met connected drive services, high performance audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, R-design en electronic climate control behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo XC60 samen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. De auto is ook uitgerust met head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modelreeks: 2017 - 2021

Technische informatie
Koppel: 400 Nm
Plug-in hybride: Ja
Actieradius: 45 km
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 5,3 s
Accu: 10 kWh
Accu laden: 3.7 kW

Maten en gewichten
Laadvermogen: 642 kg
GVW: 2.660 kg
Wielbasis: 287 cm

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 2,1 l/100km (1 op 47,6)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 184 - € 202 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Henk Scholten Mobility (BOVAG) Garantie
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden)

Opties
achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
elektrisch glazen panorama-dak
kunstlederen/alcantara bekleding
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
navigatiesysteem full map + hard disk
R-Design exterieur
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Garanties
Bovag
Nap