Volvo XC40

Single Motor Extended Range Ultimate 82 kWh, Apple Carplay/Android auto, 19'' Lichtmetalen velgen, Panorama dak, Adaptieve Cruise Control, 360 graden Camera, Extra getint glas
  • alternatieve metaalkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • extra getint glas
  • lichtmetalen velgen 5-spaaks 19"
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 1.405 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-762-RK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
Kleur734 - Fjord Blue metallic (blauw metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a04-01-2024
Gewicht1975 Kg
Omschrijving

Dit betreft een rijdende demonstratie auto beschikbaar vanaf mei 2024.

Elektrisch rijden is ontspannen rijden. Achter het stuur van deze Volvo XC40 kunt u zich in alle rust concentreren op de weg. De batterijtechniek heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt, zodat u met deze auto op een volle acculading echt ver kunt komen. En als u de auto 's avonds aan de lader koppelt, is hij de volgende dag weer helemaal vol. Wat bij sommige auto′s pure luxe is, heeft deze gewoon aan boord: het elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep. Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. Wind, sneeuw, hagel, regen… allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. In deze Volvo profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Onder alle omstandigheden een volmaakt geluid onderweg: het high performance audiosysteem zorgt ervoor. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Smartphone opladen onderweg? Dat gaat supergemakkelijk door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Een extra veiligheidsoptie is aanwezig in de vorm van de kruisend verkeer detectie. Die registreert meteen als een tegenligger een aanrijdingsrisico vormt. Vergeet uw autosleutels! Met de keyless start instappen en starten is veel makkelijker.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Als een fiets of ander voertuig zich in de dode hoek bevindt, waarschuwt het actieve dodehoekdetectie. Dit helpt ernstige ongelukken voorkomen. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen.

Kennis maken met elektrisch rijden? Maak nu een afspraak. Hij staat al aan de lader!

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modeljaar: 2022

Technische informatie
Koppel: 420 Nm

Aandrijving
Actieradius: 572 km

Asconfiguratie
Aandrijving: Achterwielaandrijving

Prestaties
Acceleratie (0-100): 7,3 s

Maten en gewichten
Laadvermogen: 545 kg
GVW: 2.520 kg
Wielbasis: 270 cm

Accu
Accu: 82 kWh
Accu laden: 11 kW
Accu snelladen: 205 kW

Verbruik
Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 16,7 kWh/100km

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen
Leaseprijs: private lease € 810 p/m (60 maanden, 10.000 km); full operational lease € 813 p/m (60 maanden, 10.000 km); informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden

Garantie
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Fabrieksgarantie

Overige informatie
Minimale laadtijd AC vanaf: 0
Minimale laadtijd AC tot: 100
Minimale laadtijd DC vanaf: 10
Minimale laadtijd DC tot: 80
Minimale laadtijd DC van 10% tot 80%: 628 min

Opties
alternatieve metaalkleur
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
elektrisch glazen panorama-dak
extra getint glas
lichtmetalen velgen 5-spaaks 19"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank met armsteun en skiluik
Garanties
Nap