Volkswagen e-Up!

R-Line, **€2.000 SEPP Subsidie** DAB+, Cruise Control, Parkeersensoren voor + achter, Parkeer Camera achter, Verwarmde voorstoelen, Multifunctioneel stuurwiel, 16" Lichtmetalen velgen, Spraakbediening, Automatische verlichting
  • achteruitrijcamera
  • Comfort-pakket
  • DAB ontvanger
  • extra getint glas
  • LED dagrijverlichting
  • lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 14.105 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-409-SH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurDark Silver
BrandstofElektrisch
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Voor miljoenen bestuurders is er eigenlijk maar één merk: Volkswagen. Das Auto. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. Striping, sportief exterieur en een beauty van een binnenkant: allemaal door de R-Line styling. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze e-Up! in uitstekende conditie. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Volkswagen heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De Volkswagen e-Up! is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Wilt u ook elektrisch rijden? Bel ons dan nu voor een proefrit.

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modeljaar: 2020

Technische informatie
Koppel: 91 Nm
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 15,6 s

Maten en gewichten
Laadvermogen: 382 kg
GVW: 1.530 kg
Wielbasis: 241 cm

Milieu
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Historie
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen

Garantie
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Fabrieksgarantie

Opties
achteruitrijcamera
Comfort-pakket
DAB ontvanger
extra getint glas
LED dagrijverlichting
lichtmetalen velgen 16"
voorstoelen verwarmd
Winter-pakket
achterbank in delen neerklapbaar
airco
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
100% onderhouden