Lynk & Co 01

AUT7 261PK Plug-in Hybrid, Trekhaak, 360" Camera, Panoramisch Schuif-/Kanteldak, Infinity Premium Geluidssysteem, Parkeersensoren Voor + Achter, Elektrisch Verstelbare Bestuurdersstoel Met Geheugen, Adaptieve Cruise Control, Highway Assist, Verwarmbare Voorstoelen, Apple CarPlay, Android Auto
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 20"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 18.533 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-474-DV
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1477 CC
Omschrijving

De vormgeving van deze Lynk & Co 01 is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. Hoewel de auto uit 2022 komt, heeft hij maar 18533 kilometer gereden. Deze Lynk & Co 01 heeft in feite twee motoren: een voor benzine en een elektronische. Deze hybride oplossing biedt het beste van beide! De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Verder is de Lynk & Co uitgerust met: 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Rij- en route-info wordt perfect in beeld gebracht door het digitale dashboard. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. De ingebouwde file assistent is een echte helper als het vaststaat onderweg. Het systeem meet ruimte tot de auto vóór u permanent en activeert zelfs de remmen als uw voorligger stopt. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, via knoppen op het stuur en middels spraakbediening. DAB-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. En deze auto heeft ook achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, parkeersensoren achter, regensensor en keyless entry als standaard uitrusting.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. In deze Lynk & Co vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Lynk & Co wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modeljaar: 2020

Technische informatie
Koppel: 265 Nm
Plug-in hybride: Ja
Actieradius: 69 km
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Accu: 18 kWh

Maten en gewichten
Laadvermogen: 496 kg
GVW: 2.350 kg
Wielbasis: 273 cm

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,2 l/100km (1 op 83,3)
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 172 - € 188 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Henk Scholten Mobility (BOVAG) Garantie
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden)

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 20"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
panoramadak
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Garanties
Bovag