Fiat 500C

Icon 42 kWh, **€2.000 SEPP Subisidie**, Adaptieve Cruise Control, Dodehoekdetectie, Open vouwdak, Parkeercamera achter, Stoelverwarming, Extra getint glas, 17" Lichtmetalen velgen, ISOfix aansluiting achter, Lanesense lijndetectie, Emergency Brake assist
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Co-Driver Pack
  • draadloze telefoonlader
  • lichtmetalen velgen 16"
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 11.982 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-922-TD
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2021
KleurOcean green
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a23-12-2021
Gewicht1305 Kg
Omschrijving

Innovatieve toptechniek en een uitgesproken karakter. De Fiat 500 C is een onderscheidende auto met een elektrische aandrijflijn. U wordt actief onderdeel van de energietransitie met de elektromotor. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Verder is de Fiat uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Om de audiofuncties onderweg aan te passen, hoeft u alleen maar gebruik te maken van de audiobediening op het stuur. Deze auto kent elke bestemming als z′n broekzak, dankzij het full map navigatiesysteem. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze Fiat 500 C is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. De adaptive cruise control helpt u tijdens elke rit om afstand te houden van uw voorliggers. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om in te stappen en te starten. Sleutels niet meer nodig! Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Fiat 500 C samen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

Ook een elektrische auto bewijst zichzelf het beste met een proefrit. Neem contact op en we maken meteen een afspraak!

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modeljaar: 2015

Technische informatie
Koppel: 220 Nm

Aandrijving
Actieradius: 305 km

Asconfiguratie
Aandrijving: Voorwielaandrijving

Prestaties
Acceleratie (0-100): 9,0 s

Maten en gewichten
Laadvermogen: 425 kg
GVW: 1.730 kg
Wielbasis: 232 cm

Accu
Accu: 42 kWh
Accu laden: 11 kW, compleet vol in 0 uur en 15 minuten
Accu snelladen: 85 kW

Verbruik
Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 14,6 kWh/100km

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Henk Scholten Mobility (BOVAG) Garantie
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden)

Overige informatie
Minimale laadtijd AC vanaf: 0
Minimale laadtijd AC tot: 100
Minimale laadtijd DC vanaf: 0
Minimale laadtijd DC tot: 80
Minimale laadtijd DC van 0% tot 80%: 35 min

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Co-Driver Pack
draadloze telefoonlader
lichtmetalen velgen 16"
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
Pack winter
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
Garanties
Bovag
Nap