Volvo XC60

2.0 T8 Twin Engine AWD Momentum, Trekhaak, Parkeer pakket, 18'' Lichtmetalen velgen, Panorama dak, Adaptieve cruise control, Dodehoekdetectie, Keyless entry/start, Lederen bekleding, Parkeersensoren, Achteruitrijcamera, Getint glas,
  • achteruitrijcamera
  • Business Pack Connect Plus
  • electronic climate controle
  • elektrisch bedienbare achterklep
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 133.843 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-307-FN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurOsmium grey metallic (grijs metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1969 CC
Omschrijving

Het is één bonk Zweedse kwaliteit, deze Volvo XC60. Degelijk geconstrueerd, met alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen en stijlvol vormgegeven. Er staat 133843 kilometer op de teller en het bouwjaar is 2018. Deze Volvo XC60 heeft in feite twee motoren: een voor benzine en een elektronische. Deze hybride oplossing biedt het beste van beide! Het lederen interieur geeft een puur luxegevoel. En ook aan optimaal gemak is gedacht: een elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep. Is dat niet compleet? De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Slim, efficiënt, veilig en goed geïnformeerd rijden? Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten. Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. In de file rijden vreet concentratie. Daarom komt de file assistent te hulp om veilig afstand te houden en automatisch te stoppen als uw voorligger stilstaat. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. De Volvo is standaard voorzien van: connected drive services, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, regensensor en keyless entry.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo XC60 samen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De actieve dodehoekdetectie draagt bij aan uw eigen veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Met voorzieningen als forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modelreeks: 2017 - 2021

Technische informatie
Koppel: 400 Nm
Plug-in hybride: Ja
Actieradius: 54 km
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 5,5 s
Accu: 12 kWh
Accu laden: 3.7 kW

Maten en gewichten
Laadvermogen: 621 kg
GVW: 2.660 kg
Wielbasis: 287 cm

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 2,2 l/100km (1 op 45,5)
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 184 - € 202 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Henk Scholten Mobility (BOVAG) Garantie
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden)

Opties
achteruitrijcamera
Business Pack Connect Plus
electronic climate controle
elektrisch bedienbare achterklep
elektrisch glazen panorama-dak
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
extra getint glas
Intellisafe Pro Line
lederen/stof bekleding
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
Garanties
Bovag