Lynk & Co 01

AUT7 261PK Plug-in Hybrid Panoramisch Schuif-/Kanteldak, Infinity Premium Geluidssysteem, Parkeersensoren Voor + Achter, Achteruitrijcamera, Elektrisch Verstelbare Bestuurdersstoel Met Geheugen, Adaptieve Cruise Control, Highway Assist, Verwarmbare Voorstoelen, Apple CarPlay, Android Auto
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 20"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 12.961 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-316-PS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1477 CC
Omschrijving

Soepel rijgedrag, een krachtige acceleratie en een laag brandstofverbruik, de hybride Lynk & Co 01 is een innovatieve auto. Deze is van het bouwjaar 2022, hij heeft 12961 kilometer op de teller. Op een dag rijden we allemaal elektrisch. Maar voor nu is de hybride oplossing van elektrisch en benzine ideaal! Zo ook bij deze Lynk & Co 01. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! In deze Lynk & Co profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het slim uitgedachte digitale dashboard toont alle essentiële ritinformatie in één oogopslag. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Kop aan kont langzaam rijden: dan is afstand houden soms lastig. De file assistent helpt en zorgt automatisch voor veilige ruimte tot de voorligger. Ook als die tot stilstand komt. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem (met DAB!) en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, parkeersensoren achter, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Zoals u mag verwachten van deze Lynk & Co 01 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modeljaar: 2020

Technische informatie
Koppel: 265 Nm
Plug-in hybride: Ja
Actieradius: 69 km
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Accu: 18 kWh

Maten en gewichten
Laadvermogen: 496 kg
GVW: 2.350 kg
Wielbasis: 273 cm

Milieu
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Historie
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 172 - € 188 per kwartaal

Garantie
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Fabrieksgarantie

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 20"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
panoramadak
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Garanties
100% onderhouden
Nap