Volvo XC40

Single Motor Extended Range Plus 82 kWh DIRECT LEVERBAAR, Adaptieve Cruise Control, Trekhaak, Google Serivces, Nubuck interieur, Climate Pack,
  • alternatieve metaalkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 5-spaaks 19"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 8 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
50206057
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
Kleur735 Silver Dawn
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a01-03-2024
Gewicht1975 Kg
Omschrijving

NIEUW OP VOOORRAAD, DIRECT LEVERBAAR

Zweedse veiligheid. Zweedse innovatie. Zweedse duurzaamheid. 'Volvo for life'. De aandrijflijn maakt gebruik van de meest moderne accutechniek, zodat het opladen in zo kort mogelijke tijd gebeurt. Het rijbereik van deze auto is groot genoeg om er de meest voorkomende dagelijkse ritten mee te maken. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. De comfortstoelen geven precies de juiste ondersteuning voor rug en schouders. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. In deze Volvo profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Uw rit wordt comfortabel en veilig gemaakt door het digitale dashboard dat alles projecteert wat u wenst in de digitale wereld van mobiliteit. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Met uw smartphone maakt u overal contact met de auto. Remote services geven direct inzicht in uiteenlopende functies en zijn op afstand te activeren. Het is veiliger om altijd uw ogen op de weg te houden en uw handen aan het stuur; daarom is dit voertuig uitgerust met een audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en een full map navigatiesysteem dat kan worden bediend via het stuurwiel of spraakbediening. U bent in deze Volvo ook voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen, regensensor en keyless entry.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. De dode hoek is een van de gevaarlijkste zones van elke auto. Daarom is deze Volvo XC40 voorzien van een actieve dodehoekdetectie. De auto is ook uitgerust met forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u geïnteresseerd in deze elektrische auto? Neem dan nu contact met ons op.

Wenst u meer informatie over deze occasion? U kunt onze collega's Mike Romviel of Eling Nienhuis bereiken via 0345-516613 of contact@henkscholtenmobility.nl

Henk Scholten Mobility is een onderdeel van Henk Scholten met Volvo dealers in Arnhem, Nijmegen, Ede, Tiel en heeft tevens een Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf. "Onze klant komt altijd van rechts".

Welkom bij Henk Scholten Mobility is meer dan alleen een vriendelijke begroeting.
Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Mobility zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar deze te overtreffen.
Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw nieuwe auto zit.
Kijk, en dat bedoelen we met ‘beleef het goede gevoel bij Henk Scholten’.
www.henkscholtenmobility.nl


Meer informatie

Algemene informatie
Modeljaar: 2022

Technische informatie
Koppel: 420 Nm
Wielbasis: 270 cm

Aandrijving
Actieradius: 572 km

Asconfiguratie
Aandrijving: Achterwielaandrijving

Prestaties
Acceleratie (0-100): 7,3 s

Accu
Accu: 82 kWh
Accu laden: 11 kW
Accu snelladen: 205 kW

Verbruik
Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 16,7 kWh/100km

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen

Garantie
Fabrieksgarantie: 24 maanden

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Fabrieksgarantie

Overige informatie
Minimale laadtijd AC vanaf: 0
Minimale laadtijd AC tot: 100
Minimale laadtijd DC vanaf: 10
Minimale laadtijd DC tot: 80
Minimale laadtijd DC van 10% tot 80%: 628 min

Opties
alternatieve metaalkleur
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 5-spaaks 19"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
Stoelen-pakket
stof/kunstlederen bekleding
trekhaak elektrisch uitklapbaar
voorstoelen verwarmd
warmtepomp
achterbank in delen neerklapbaar