Vacature Autotechnicus / EV Specialist

Jouw ervaring als Autotechnicus/ EV Specialist inzetten bij dé specialist in hybride en elektrische mobiliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan aan de vooravond van een mooi avontuur waaraan jij kan meebouwen. Ben je er klaar voor?

werkplaats

Jouw werkzaamheden als Autotechnicus EV Specialist:

We verkopen en doen voornamelijk het onderhoud van jonge elektrische en hybride auto’s. Alle merken en onderdelen onder één dak en jij zorgt ervoor dat onze klanten veilig en tevreden onderweg zijn met hun elektrische en hybride auto’s.

Jouw belangrijkste taken:

  • Van het in kaart brengen van de auto tot de daadwerkelijke reparatie, diagnoses stellen, het onderhoud of de APK. Alles zit in deze functie.
  • Klanten te woord staan over wat er moet gebeuren of een toelichting geven op de verrichtte werkzaamheden.

De werkdag begint om 8:00uur. Doordat klanten voor die tijd hun auto al brengen kun je direct van start op een schone en opgeruimde werkplek. Ook alle onderdelen die je nodig hebt liggen al klaar in het magazijn. Kortom: wij organiseren alle randzaken zodat jij 100% met jouw werk bezig kunt zijn. Samen met jouw directe collega's werk je iedere dag de planning af. 

stefan

Over Henk Scholten Mobility

Elektrificatie is de toekomst. Geen wonder dus dat steeds meer automobilisten kiezen voor hybride of full electric rijden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in elektrificatie en mobiliteit. Verkoop, inruil, onderhoud, laadoplossingen en… zonnepanelen! Wij denken verder dan aan elektrische of hybride auto’s alleen. Wij denken ook aan het opwekken van stroom met zonnepanelen en het opladen met uw eigen laadpunt. Kortom; we ontzorgen de klant volledig met alle elektrische auto- en laadoplossingen op één adres.

Ga je bij ons aan de slag? Dan kom je te werken in een klein, hecht, jong en enthousiast team dat bestaat uit 15 vakspecialisten. Stuk voor stuk hoog opgeleid via ons eigen opleidingsprogramma en allemaal met een aanpakkersmentaliteit. Hard werken, initiatief nemen verder durven kijken en resultaatgerichtheid is wat ons verbindt.

We zoeken collega's die verder mee willen bouwen aan het succes van Henk Scholten Mobility. We zetten dus allemaal ons beste beentje voor en stappen in waar nodig. En doordat we nog zo aan het bouwen zijn is er alle ruimte voor jouw ideeën. Maar ook voor gezelligheid en een greintje (of twee, of drie..).

Wat wij jou als Autotechnicus/ EV Specialist bieden:

Naast een gedreven team vind je bij ons een prettige werksfeer en interessante arbeidsvoorwaarden die o.a. bestaan uit:

  • een salaris dat past bij jouw kwaliteit en werkervaring
  • 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband (CAO Motorrijtuigen- en Tweewielerbedrijf);
  • een goede pensioen regeling;
  • trainingen en opleidingen op onze kosten zodat jouw kennis up to date blijft;
  • een eigen werkplek, computer, telefoon, emailadres, bedrijfskleding en visitekaartje.
  • hoe we jouw werk en werktijden verder vorm geven? Dat bespreken we in goed overleg!

Dit breng je mee als Autotechnicus/ EV Specialist:

Omdat we in transitie zitten en van onze vestiging een succes te maken, zoeken we nieuwe collega’s die hieraan mee willen bouwen. Collega’s die hun schouders eronder zetten, durven en doen, met nieuwe ideeën komen, hard werken en samen de klus willen klaren.

werkplaats afspraak maken bij Henk Scholten Mobility

Wat je verder nog in huis hebt:

  • Een afgeronde MBO opleiding richting autotechniek of technisch specialist voertuigen.
  • Ervaring als Autotechnicus of Automonteur.

Heb je al ervaring als EV specialist dan is dat een pré. Hetzelfde geldt voor ervaring met elektrische voertuigen en indien je APK keurmeester bent. Ben je nog niet zover? Geen probleem, wij investeren in jouw ontwikkeling met onze opleidingen en trainingen.

Hebben we je overtuigd?

We staan aan de vooravond van een nieuw avontuur waaraan jij, samen met ons, invulling kan geven. Denk jij de juiste skills in huis te hebben? Wacht dan niet langer en solliciteer op deze uitdagende baan!

Bureaus, leg de telefoon maar weer neer. We doen de werving zelf dus acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer