Elektromonteur met passie voor autotechniek

Ben jij als ervaren Elektromonteur niet alleen toe aan iets nieuws, maar vooral aan iets dat nèt even anders dan dat je de afgelopen jaren hebt gedaan? Wat denk je van een zelfstandige, nieuw in te richten functie waarin elektrotechniek en jouw affiniteit met autotechniek samen komen?

electrotechniek

Jouw uitdagingen als Elektromonteur

Bij Henk Scholten Mobility gaan we verder dan de verkoop van elektrische en hybride auto’s. Bij ons wordt de klant volledig ontzorgt dus wij denken ook aan het opwekken van stroom met zonnepanelen en het opladen met een eigen laadpunt. Een compleet en nieuw proces waarin jij een onmisbare schakel bent!

Nadat de schouwing bij de klant is afgerond en de offerte is getekend ben jij aan zet. Je gaat op pad en ontzorgt de klant bij het monteren van laadpalen en zonnepanelen. En ontzorgen gaat voor ons verder dan afstemmen, installeren, tekenen en afrekenen. Jij pakt van A tot Z de verantwoordelijkheid en overziet het hele project. Hoe wil jij dat jouw woning, meterkast, oprit en tuin worden achtergelaten na een dergelijke ingreep? Precies. En zo handel jij dus ook.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor:

  • het opleiden van onze autotechnici in de wereld van elektrotechniek;
  • het mede vormgeven aan jouw rol, want die is voor ons allemaal nieuw.
Laadoplossing HS Mobility

Over Henk Scholten Mobility

Elektrificatie is de toekomst. Geen wonder dus dat steeds meer automobilisten kiezen voor hybride of full electric rijden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in elektrificatie en mobiliteit. Verkoop, inruil, onderhoud, laadoplossingen en… zonnepanelen! Wij denken verder dan aan elektrische of hybride auto’s alleen. Wij denken ook aan het opwekken van stroom met zonnepanelen en het opladen met uw eigen laadpunt. Kortom; we ontzorgen de klant volledig met alle elektrische auto- en laadoplossingen op één adres.

Ga je bij ons aan de slag? Dan kom je te werken in een klein, hecht, jong en enthousiast team dat bestaat uit 15 vakspecialisten. Stuk voor stuk hoog opgeleid via ons eigen opleidingsprogramma en allemaal met een aanpakkersmentaliteit. Hard werken, initiatief nemen verder durven kijken en resultaatgerichtheid is wat ons verbindt.

We zoeken collega's die verder mee willen bouwen aan het succes van Henk Scholten Mobility. Samen bouwen we aan de nieuwe weg die we zijn ingeslagen als Henk Scholten Mobility. We zetten dus allemaal ons beste beentje voor en stappen in waar nodig. En doordat we nog zo aan het bouwen zijn is er alle ruimte voor jouw ideeën. Maar ook voor gezelligheid en een geintje (of twee, of drie..).

Wat wij jou als Elektromonteur bieden:

Naast een gedreven team vind je bij ons een prettige werksfeer en interessante arbeidsvoorwaarden die o.a. bestaan uit:

- een salaris dat past bij jouw kwaliteit en werkervaring
- 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband (CAO Motorrijtuigen- en Tweewielerbedrijf);
- een goede pensioen regeling;
- trainingen en opleidingen op onze kosten zodat jouw kennis up to date blijft;
- een eigen werkplek, computer, emailadres, bedrijfskleding en visitekaartje.
- hoe we jouw werk en werktijden verder vorm geven? Dat bespreken we in goed overleg!

Wij gaan van elkaar leren, dat is duidelijk! Jij weet als Elektromonteur namelijk als geen ander hoe de installatie van laadpalen en zonnepanelen moet plaatsvinden.

Dit breng je mee als Elektromonteur

Jij bent het verlengstuk van onze vestiging en het gezicht naar onze klant. Dat vraagt om een zelfstandige en klantgerichte instelling. Daarnaast is jouw kennis en expertise op het gebied van elektrotechniek onmisbaar. Jij runt ‘je eigen winkel’ en we moeten dus op jouw expertise en inzet kunnen vertrouwen. Maar jouw kennis en expertise hebben we ook nodig voor het intern opleiden van onze autotechnici. Jij bent bereid hen de fijne kneepjes van het vak te leren.

Henk-scholten-medewerkers

Wat we verder nog van je vragen:

  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid om deze te behalen.
  • Je hebt enkele jaren ervaring als Elektromonteur en de installatie van laadpalen en zonnepanelen is voor jou niet nieuw;
  • Je bent uiteraard in het bezit van een rijbewijs en bereid om te reizen. Culemborg is jouw standplaats maar het werkgebied is de regio Culemborg, Tiel, Ede, Nijmegen en Arnhem.

Hebben we je overtuigd?

We staan aan de vooravond van een nieuw avontuur waaraan jij, samen met ons, invulling kan geven. Denk jij de juiste skills in huis te hebben? Wacht dan niet langer en solliciteer op deze uitdagende baan!

Bureaus, leg de telefoon maar weer neer. We doen de werving zelf dus acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer