Bijbaan Content Creator

Jouw passies: auto’s en elektrische mobiliteit! Je weet werkelijk alles van pk’s, type motoren, maximale snelheden, actieradius en vertelt er maar al te graag over. Maar ook laadsystemen en zonnepanelen hebben jouw aandacht. Trends en ontwikkelingen volg je op de voet en het liefst zit je zelf achter het stuur van een elektrische auto. Goed nieuws! Wij hebben voor jou de perfecte bijbaan.
 

content 1

Jouw uitdagingen als Content creator
Er wordt een mooie Tesla model 3 occasion onze vestiging binnen gereden. Hij is al afleveringsklaar gemaakt en perfect opgepoetst. Gereed voor de verkoop dus. Nu is jouw beurt! Jij zet de auto (letterlijk en figuurlijk) in het zonnetje. Je bedenkt en verzorgt de content voor onze online kanalen. De ene keer schiet je professionele foto’s op een mooie locatie, de andere keer maak je een vlog met jezelf en de occasion in de hoofdrol. Ook breng je laadvoorzieningen en de aanleg van zonnepanelen in beeld en zet je zo nu en dan een collega voor de camera.

Wat wij jou als Junior Content Creator bieden:
Naast een gedreven en gezellig team, dat niet kan wachten om jou te ontmoeten, vind je bij ons een prettige werksfeer en een salaris afgestemd op jouw kwaliteiten en werkervaring. Bovendien krijg je bij ons alle mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.

high res

Dit breng je mee als Content Creator:
Naast jouw passie voor (elektrische) auto’s en kennis van de trends en ontwikkelingen in deze branche, ben je expert op het gebied van communicatie en content. Jij kunt je verplaatsen in onze doelgroep, weet welke informatie voor hen relevant is en verwerkt dit in de best passende contentvormen. Je vertelt enthousiast zonder de inhoud van het verhaal te verliezen en staat graag voor én achter de camera.

Wat we verder nog van je vragen:

  • Je komt uit (de regio van) Culemborg. Zo kunnen we snel schakelen en sta je direct klaar om in te springen zodra er een gave auto’s of opdracht binnenkomt.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer om op onze vestiging te komen.
  • Je bent flexibel (deels op afroep) inzetbaar.
foto

Over Henk Scholten Mobility

Elektrificatie is de toekomst. Geen wonder dus dat steeds meer automobilisten kiezen voor hybride of full electric rijden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in elektrificatie en mobiliteit. Verkoop, inruil, onderhoud, laadoplossingen en… zonnepanelen! Wij denken verder dan aan elektrische of hybride auto’s alleen. Wij denken ook aan het opwekken van stroom met zonnepanelen en het opladen met uw eigen laadpunt. Kortom; we ontzorgen de klant volledig met alle elektrische auto- en laadoplossingen op één adres.

Ga je bij ons aan de slag? Dan kom je te werken in een klein, hecht, jong en enthousiast team dat bestaat uit 15 vakspecialisten. Stuk voor stuk hoog opgeleid via ons eigen opleidingsprogramma en allemaal met een aanpakkersmentaliteit. Hard werken, initiatief nemen verder durven kijken en resultaatgerichtheid is wat ons verbindt.

We zoeken collega's die verder mee willen bouwen aan het succes van Henk Scholten Mobility. We zetten dus allemaal ons beste beentje voor en stappen in waar nodig. En doordat we nog zo aan het bouwen zijn is er alle ruimte voor jouw ideeën. Maar ook voor gezelligheid en een geintje (of twee, of drie..).

Hebben we je overtuigd?

We staan aan de vooravond van een nieuw avontuur waaraan jij, samen met ons, invulling kan geven. Denk jij de juiste skills in huis te hebben? Wacht dan niet langer en solliciteer op deze toffe bijbaan!

Hoe we jouw werk en werktijden verder vorm gaan geven? Dat bespreken we in goed overleg!

Solliciteer